hits

Slik blir du ( ikke) dronning av Instagram

 

 

 

Drømmer du om å gjøre komet karriere på Instagram? Få mange følgere og bli sponset av div sponsorer? Vel da skal du få noen råd fra meg! 

Jeg kan kalle meg hobby fotograf. Rett og slett amatør. Jeg har vært en stund på Insta og det siste halve året har jeg brukt MYE tid der. 

For det første så har ALLE som er aktivere brukere av IG appen som forteller hvem som følger deg, og det beste ~ hvem har sluttet å følge deg. Om du spekulerer i å ha drøssevis av følgere å selv ha 20 .. da er du forsent ute. Appen alle har nå forteller den faktiske sannheten. At du fikk meg som følger, men kippet meg ut 4 timer etterpå! 

Er det noe vi brukere av Ig hater mer? Nooop! Du er slettet som følger før du har telt til 3! 

De gamle traverne med 10 k altså tusen på sin konto har fått det før disse appene kom. Jeg ser fortsatt at mange prøver seg ~ legger deg til ~ avslutter 3 timer etterpå. Greia er jo at dette ser jeg vel. De blir selvfølgelig slettet umiddelbart! 

Skal du gjøre komet karriere på IG.. sett av god tid i livet ditt. Dette tar tid. Du skal svare på kommentarer, og også svare andre. Ganske så likt som her på blogg. Ingen som gidder å svare noen som aldri svarer tilbake? .. eller? 

Tolmodighet er en dyd, heter det så fint. Ja, så vær det da.... eller så kan du kjøpe deg følgere. Det går visst også an! Blir kanskje bittelitt synlig når stort dett alle følgerne dine har to innlegg og bor i Beograd...?

Lykke til

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv