Stakkars!

 

 

Mannen sitter foran meg. Han har glassøye, ødelagt nese, vond skulder og sliter med pusten. 

Det tar meg ikke lange stunden å skjønne at krig har noe med disse skadene å gjøre. Historien jeg forteller nå er ikke slik at jeg setter den ene parten mot den andre! Jeg vil bare fortelle en historie! 

Mannen ville ikke være soldat. Han er fra Serbia, og nekter! Han nekter å bli med i en krig han i utgangspunktet synes er helt meningløs. 

Skal vi ikke være ett land? 

En kveld banker det på døra Før man har gått sukk for seg ramler det inn soldater. De slår, sparker og spytter! " Man kan ikke velge å ikke være soldat! Enten er du med, ellers blir du banket opp! 

Mamnen ligger på gulvet, syk, banket opp, og faen  i meg  også truet livskiten ut av seg! Han blir i Norge operert 38 ganger, 

Denne mannen kom seg ut på grunn sv FN styrkene. Ellers ville denne "bikkja" som han kalte det selv, blitt skutt! 

Jeg er heldigvis ikke dommer eller bøddel i den krigen der, men herregud a man!'' En ting vil jeg si; 

Dere har min hele og fulle sympati ❤️

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits