Jasså, Sannheten er vanskelig å svelge for deg?

 

Akkurat... det å poste innlegg i fult sinne er sikkert ikke lurt. Det har meldingene som har tikket inn til meg nå i 2 dager sagt klart fra om! Vet du! Jeg hater urettferdighet, dette måtte sies! Og jeg gjør det. Jeg er ikke redd for andre enn mørket! 

I går postet jeg ett innlegg! Du som måtte føle deg truffet! Yeyy ! Kjempe bra! Da håper jeg du tenker deg om neste gang! 

Nei, det handlet ikke om meg! Dette innlegget i går handler om en dame som kjemper mot noen som sitter på et offentlig kontor og har fått henne i vrangstrupe! Det er ufattelig dårlig gjort, og det er forbanna urettferdig også! 

Jeg er sykepleier. Hva om du kommer syk og dårlig til meg. Du sier ting til meg som jeg liksom ikke skulle tåle. Skal jeg da "rote" bort blodprøvesvar og andre svar? Skulle jeg trenert alt der jeg kunne trenere slik at du ikke fikk det du hadde krav på? Hvordan hadde du følt deg da tror du? ..

 Selv om noen sier deg imot, så er det faktisk jobben din! Dette må du tåle uten at du skal gå til en personlig vandetta i ettertid! 

Nei, kjære kommuneansatt her eller der! Gjør jobben din du, slik vi andre gjør vår, Da blir sikkert jorda et bedre sted for deg og meg.. og ikke minst de som sitter der pga at du lager ett helvete fordi du har blitt tråkket bittelitt på tærne. 

- Vurder å kjøpe vernesko! Det funker! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits