Skam deg!!!

 

Dette innlegget er trist som faen! Trist fordi DU som jobber på et offentlig kontor ikke kan jobben din!  Du klarer ikke å skille person og sak. Du klarer faktisk ikke å gjøre den jobben du skal gjøre! 

Egentlig burde du ikke jobbe i den jobben. Egentlig burde du jobbet med noe helt annet. Om du ikke klarer å skille det "personlige" med det du skal utføre så sier jeg " hasta la'vista! 

Du, som sitter der skal IKKE la noe personlig ting gå utover din jobb. Du som sitter der skal IKKE legge meg for hat, fordi jeg har sagt hva jeg mener!  Du skal ikke la papirene mine ligge underst, for så å ta de opp tre timer før en høring. 

Du skal fanken ikke oppføre deg som en dritt bare fordi du ikke liker meg! 

Du som jobber i offtenlig etat. Du som tror du kan gjøre hva du vil med folk! Fy a meg!!! Jeg blir kvalm av deg! Se å skjerp deg! 

Du skal behandle alle likt, uansett hva. 

Du som har så forbanna i mot folk som en gang har sagt deg imot! Gå hjem! Si fra deg denne jobben! Fy så dårlig gjort der er!!! 

Du tror du vinner? Ingen sjans i helvete! Det kan jeg garantere deg! Du er ikke mer enn en kommuneansatt, er du vel?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits