Så dette valgte du...


 

Der piper på telefonen min rett før klokken 20 i kveld. Melding fra din beste venn.. Igjen og igjen leser jeg meldingen. Hva søren står det? ... du er borte?

Jeg sitter her i Sverige og prøver å svelge klumpen som vokser i magen. Hva har skjedd egentlig? Hva fikk deg til å gjøre dette? 

Jeg vet at ting ikke har gått på skinner for deg. Jeg snakket med deg senest på torsdag. Du var litt stille i telefonen, men gleder deg på mine vegne for ferien som ventet meg. Du selv skulle ikke gjøre mye. 

Jeg ba deg komme til meg i Sverige. Jeg er jo tross alt mesteparten alene her med veslemor. Du ville ikke svare meg. Nå skjønner jeg hvorfor, Att jeg ikke skjønte dette da... att jeg ikke forstod hvor dårlig stelt det var med deg.. 

Jeg synes du var rar på torsdag. Jeg spurte deg to ganger om alt var fint. Nå skjønner jeg at du løy....

Hva skjer nå da? Hva sier dine to barn som må vokse opp uten deg? Hva i all verden tenkte du med? Hvorfor ba du ikke om hjelp?  Hvorfor skjønte ikke jeg????

Det er for sent, jeg vet, men jeg ville jo ha sagt så mye! Kjære... kjære.. hvorfor i all verden? 

Sov godt der du er! Jeg savner deg allerde ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits