Allergi og gravid? 

Vi har lagt bak oss en av tidenes værste bjørkepollen sesonger ever, og nå er det gress som dominerer. Også denne sesongen er pyton, sies det. 

Det er ille for deg som er stor sett frisk og rask, men verre for deg som sliter med morgen kvalme og tretthet. Du er gravid attpå til.. huff a meg.

Nesa renner og øynene klør. Du er enda trøttere en vanlig, og kroppen føles som du brygger på en real influensa. Du som også har astma kan oppleve at den kan forverre seg, og du med "kun" allergi kan opplevd det samme! 

Du oppsøker fastlegen om gode råd, men om de er så gode er en annen dans, derfor skriver jeg  dette innlegget. 

Fra gamle dager,  da man ikke visste bedre, skulle man altså slutte med ALT av astma og allergi medisin. Det var fy fy å fortsette, og selvsagt fryktelig farlig for babyen i magen.

Det at du ble dårligere, og ikke minst pustet dårlig ble ikke sett på som noe farlig! Det var der du puttet i deg som er den store stygge ulven her.

Stopp; jo, du kan bruke allergi tabletter og JA du skal bruke astma medisiner.  La meg si det slik, om du ikke puster bra, tror du bebyen har det bra? 

Nei, for guds skyld !! Ta medisinen din! Aerius er innafor, astma medisiner er innafor. Det eneste man anbefaler er at du slutter med Singulair, da man ikke har forsket nok på det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits