Mobil - idiot! 

Hvor du enn snur deg sitter folk med nesa ned i telefonen eller nettbrettet sitt. Joda, jeg gjør det selv jeg, men jeg holder i hvert fall kjeft mens jeg holder på. 

Som togpendler har jeg fått med meg mange samtaler, og det er ikke fordi jeg er så fordømt nyskjerrig, men rett og slett fordi du ikke trenger telefon når du snakker. Du roper jo! 

Det er altså slik at det er noen som ikke eier antenner på hva som kan snakkes høyt om å ikke.  Det rare med det hele er at de snakker med høyttaleren på, og telefonen foran munn. Vi andre blir tilhørere om vi vil eller ikke. En skikkelig genial måte å få oppmerksomhet på! 

Du sitter der å skriker som en gal, mens vi andre prøver å fokusere på andre ting. Jeg hører om utro ektemenn og sjalu kvinnfolk. Jeg hører om idiotiske sjefer og dårlig arbeidsmiljø. Jeg hører om dårlig inneklima og hun som gjør seg til for sjefen.

Etter at jeg ble togpendler er jeg blitt spesialist på de fleste felt. Jeg vet nå hvordan jeg skrur av vannet i kjelleren din, og hvor nøkkelen til sikringsskapet er. Jeg vet at helsevesenet er helt på jordet når de behandler deg, og at du sover dårlig på natten. 

Jeg vet til og med at du skal operere for prostata besvær, og at du ikke holder på urinen! Hjelpes meg! Hva i alle dager tenker du med? Mulig jeg er gammel og utgått på dato, men for meg ville dette vært privat...

Så du, som kanskje tror du er importen eller hva! Du trenger ikke kaste bort penger på dyr telefon du! Du kan bare bruke ropert! Det går jo ut for det samme! 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits