Neimen NSB da.. Hva er dette her?

  

Jenta kommer på toget etter Drammen mot Torp. Det er fredag og toget er som vanlig smekk fult. Vi som kommer på i Drammen kan også denne dagen glemme å finne sitteplass. Det blir å stå frem til Tønsberg. 

Jenta hadde tydeligvis hatt litt dårlig tid, og jeg skjønte at hun ikke pleier å kjøre tog. Hun hadde verken lastet ned NSB appen, eller fått kjøpt billett på automaten. Det hun derimot hadde gjort var å kjøpe billett via Vipps. 

Når vår unge jypling av en konduktør kommer, så hadde hun ingen billett å vise til, kun denne kvitteringen på telefonen sin. Til vår alles forbauselse godtar han ikke den. Hun må rett og slett kjøpe ny billett på toget! 

Jo - jeg vet at det står på NSB sine nettsider at kvittering ikke er godkjent som billett, men herregud a mann. Hvorfor kan man kjøpe billett via Vipps da? Og hvor søren står det noe om hvordan man omsetter denne kvitteringen om til en billett? Dette er jo meget spesielt da det heller ikke finnes folk å spørre på en jernbanestasjon. Her er jo alt ubetjent.

Jeg skjønner at jenta ble så forbanna at tårene spratt! Nei, vi snakker ikke mye penger, men her snakker vi prinsipp! Hun hadde jo for svarte betalt! 

Kjære NSB: Smidighet er ett ord dere må lære dere. Det er jommen forskjell på å ha betalt og ikke! Dette var så firkantet at jeg ikke eier ord! Vi som tog pendlere må finne i oss mye rart fra dere, som å stå fra Drammen til Tønsberg fordi dere ikke setter opp flere togsett. Da synes jeg også at det er på sin plass at dere gjør det samme - makan ! 

4 kommentarer

Knut Storemoen

13.06.2017 kl.14:56

Herre Gud for et system NSB har, bestilte billett fra Kongsberg til Sarpsborg, men ved billettkontroll viste det seg at jeg hadde bestilt på toget som går en time senere. Så jeg fikk beskjed om å avbestille billetten på appen, (med et refusjonsgebyr på 100 kroner), og gå inn igjen og bestille ny billett til samme reisen..... Med det riktige toget, bare en time tidligere🤖🤖Streng var konduktøren også, oppførte seg som jeg hadde gjort noe kriminelt😂😂😂Kan avse en hundrings jeg, er bare prinsippet. Firkantet,JA! Gi folk litt myndighet, så bruker de den til gangs!! Heia NSB😘😘 Glad i dere😍

astmaogallergi/Monica's blogg

13.06.2017 kl.15:17

Knut Storemoen: Ja, nok en god dag for NSB! Er det slik de skal tjene penger? Joda, jeg er enig i at strengt må det være, men herregud a mann.. Du hadde jo også betalt- og de vant billetten din og hundre kroner til! Flott !

Doc og Dask

13.06.2017 kl.17:15

Eneste som funker er å kjøre et gammelt vrak av en bil, med altfor store utslipp, helt til regjeringa skjønner at vi må ha bedre kollektivtransport.

astmaogallergi/Monica's blogg

13.06.2017 kl.17:19

Doc og Dask: For galt det også, men ja. Slik det er nå er jo helt feil. NSB og staten kan da ikke leve med at folk betaler to ganger på samme billett ? Krøkkete system...Er vel bare i staten det går. Hadde dette vært i privat sektor hadde en vært bankerott!

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits