Ny blogg... 

Alle som har en blogg her inne vet at man ikke kan forandre på navnet. Vel, jeg har ingen grunn til det heller. Astma og allergi bloggen min lever sitt eget liv den. 

Mitt liv har i den siste tiden vært en aldri så liten karausell, og det har blitt fryktelig mye flytting, og lite blogg. Jeg har heller ikke lest en eneste blogg på aldri så lenge! Beklager! 

På denne bloggen er det lite om meg. Her dreier det seg mest om historier, og det å "skyte fra hofta" :) Jeg elsker å provosere, og jeg elsker å sette ting på spissen. 

Men nå har jeg altså to blogger. Den som måtte ønske er selvsagt hjertelig velkommen til å følge meg der også. Den handler mer om det jeg elsker: Helse og velvære! 

Jeg gir meg ikke med denne bloggen! Har for mange faste lesere til det. - så pass opp! Snart skyter jeg fra hofta igjen! 

Følg meg gjerne også på http://monicahalland.blogg.no/

2 kommentarer

charlotte79

07.06.2017 kl.22:51

Awww :)) ;)) Klart Eg skal følge begge bloggene <3 <3

astmaogallergi/Monica's blogg

08.06.2017 kl.05:52

charlotte79: Så koselig! Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits