Når de liker de unge - veldig unge!

Mange ungdommer mener at kun overfallsvoldtekter og bruk av fysisk tvang regnes som voldtekt. De mener også at man må ha sagt nei på riktig måte, for at noe skal være et overgrep.
Bilde fra " redd barna"
 

Det er en helt vanlig mandag når mannen setter seg på flyet fra nord, til storbyen i sør. Han gleder seg. Han har fått napp! Han har avtalt å møte to jenter, unge - javel, men det er slik han liker dem. Helst sånn 12 -13 år

Han har jobbet hardt for dette øyeblikket. Han han chattet, godsnakket,  og vinner esset var penger. Hun ene godtok 5000 hun andre 6000. De ble lovet penger som de kunne shoppe hva de ville for. Gud a meg. 6000 er MYE penger for en 13-åring.

Det han ikke vet er at han ikke har chattet med en liten jente på 13 år, men to voksene menn fra "Barnas trygghet" De avslører og konfrontrerer voksne som søker seksuell kontakt med mindreårige på nett.

Det finnes uttalige chattekanaler for barn, og du må ikke tro at ditt barn ikke snakker med fremmede. Hvorfor skulle vi ellers ha bruk for disse mennene i "barnas trygghet?" Hvorfor tror de de avslører en etter etter en om det ikke var at barna våre snakket?

Jeg har selv ei jente på 8 år. Jeg vet hvor aktiv hun er på nett, og selvsagt skremmer dette livskiten ut av meg. De er barn og godtroende. De tror de snakker med det h*n gir seg ut for å være - nemlig gjevngamle. 

Vet du hva ditt barn gjør på nett? Vet du hvem hun snakker med, og om det er "stuerent?" Kanaler som vi foreldre tror er trygge er ikke det. Ditt barn kan kjøpes for penger. De ønsker seg klær, ny mobil og kino. De tenker ikke sex! 

Denne mannen møtte aldri sine små jenter på 12 -13 år, heldigvis... men nestegang er vi kanskje ikke så heldig. 

Sjekk loggen. Snakk med barnet ditt. Neste gang kan det være ditt barn dette dreier seg om, om du vil eller ikke! 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits