Du er ett null! 

I solens land, India, er jenter lite verdt. Vel der som i mange andre land " der borte i hutti heiti" 

Jeg sitter med VG nett og leser den ene groteske historien etter den andre. Hva i himmelens navn er det med mannfolkene ned i der a? 

En undersøkelse hjelpeorganisasjonen Plan i India har gjort, viser at hver tredje unge kvinne mellom 18 og 25 år har blitt fysisk mishandlet. På landsbygda er tallet 37 prosent. Undersøkelsen er gjort blant 2100 unge kvinner, rundt 100 menn og mer enn 900 foreldre. Samtidig viser offisielle tall i India at en kvinne blir voldtatt hvert 22 minutt. Mørketallene er trolig store:

En 4 år gamnel jente var på besøk hos besteforeldrene sine da hun ble funnet ille tilredt. Hun var blodig - og ikke bare var kroppen hennes slått og banket opp, men undelivet hennes var desto enda verre. - hva fanken - 4 år ??? 

Tenker du å reise til dette landet der solen står høyt på himmelen? Har du med deg barn og kone? Da ville jeg for tenkt meg om to ganger. Her gjelder det ingen lov om rett og galt. Her kan de dra familien din ut fra bussen og voldta deg. REF legestudenten som ble voldtatt og drept da hun satt på en buss sammen med kjæresten sin.

Tydligvis er vi kvinner ingenting verdt! De kan bli, som på bildet voldtatt og hengt i et tre. Det spiller heller ingen rolle hvem du er, rik eller fattig! 

Fantastisk! 

 

2 kommentarer

Tone

20.05.2017 kl.10:45

En 4 åring ??? sykt sykt sykt. Og det er mannfolka som er syke i hue, eller i ander kroppsdeler, som de tydeligvis tenker mest med !!!!!! Hadde nok tenkt meg om før jeg dro dit ja. Men er dette på landsbygda, eller i storbyene tror du ? Eller overalt i India ?

astmaogallergi/Monica's blogg

08.06.2017 kl.05:53

Tone: Tror det er overalt jeg. Virker slik, men jeg antar vel at dette er mest utbredt på landsbygda!
Sykt ja! Herregud, altså!

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits