"Alle dere nordmenn er homofile" 

I går delte Facebook en lenke fra Se & Hør hvor TV-stjernen Sharon Osbourne stod frem som bifil. Vel det er jo gammelt nytt det, men når slike lenker blir delt, kommer det også mange kommentarer. Noen litt mer uintelligente enn andre -

Det som fikk meg til nesten å slå kolbøtte baklengs var en kommentar: "norske er homofile" Altså, denne kommentaren kom fra en familiefar fra Tyrkia. Vi nordmenn er, i hans øyne, homofile alle mann.

Jeg er vel ikke kjent for å "trø varsomt i graset" og hoppet selvsagt inn i den diskusjonen med begge beina. Hva f.. hva dette her for noe? Det å dra mitt land inn i denne diskusjonen hvor jeg, mellom linjene, leser at vi nordmenn er sååå lite å samle på fikk meg til å se rødt.

Når jeg kommenterer at det finnes homofile i alle land og i alle religioner, får jeg dette svaret. Jeg gjengir: 

"du trenger en omgang tror jeg det dumme uttalelsen av deg viser at du er svak i hode ga hjem og dra den du har hjemme amına koyayım" 

Ja, slik svarer en voksen familiefar når man tar en diskusjon med han! Herregud! True med en omgang? 

I Tyrkia er det ikke akseptert å være homofil. I 2012 fikk Ahmed Yildiz (26) stor mediadekning da han ble skutt og drept bare fordi han stod åpent frem som homofil. Det finnes få statistikker på grunn av store mørketall, men i følge NRK blir 15 til 20 homofile drept i Tyrkia hvert år. 

Bor man altså i Tyrkia eller andre muslimske land må man rett og slett holde kjeft om legningen sin om man ønsker å leve. I følge min tyrkiske diskjonspartner tillater ikke gud deg å være homofil, da ber man altså om å dø. 

Fytti heite, sier jeg! Stakkars folk. Jeg er svak i hue, så jeg skulle vel ikke uttalt meg her heller, men da kan jeg bare si.- Hold snavla på deg din dust! Du kan true med å gi meg en omgang så mye du vil. Jeg er ikke redd deg, din lille lus! 

 

 

4 kommentarer

Lilly

16.04.2017 kl.14:35

Folk som svarer på den måten er som regel ubeleste og meget umodne. I det øyeblikket en svarer på det viset har en tapt hele diskusjonen og vet det.

Det er liten vits i å bli opprørt over et barns uttaelser. Et voksent menneske klarer å diskutere helt fint uten personlige angrep.

Hvorfor skal en bli redd et ubelest individ. Han snakker ikke for alle. Kun for seg selv. Og gikk rett i baret. Du kan bare anmelde han. Det er ikke lov å true eller diskriminere. Dette er 2017.

astmaogallergi/Monica's blogg

16.04.2017 kl.15:04

Lilly: Det værste er han gir seg ikke der inne på Facebook. Han er bare lavmål, ikke mer å si om det! Jeg er ikke redd, han kan bare prøve! Han bor i Tyrkia etter hva jeg ser, godt er det! Slike mennesker ønsker ikke jeg i landet mitt! Gå til personangrep på alle homofile er jo også i seg selv lavmål! Idiot!

Lilly

16.04.2017 kl.19:54

Gud/ Allah har laget oss alle. Han er troende. Hvem er han som kan si Gud/ Allah har gjordt noe feil.... Eller er folk troende kun når det passer de i øyeblikket....

astmaogallergi/Monica's blogg

16.04.2017 kl.20:22

Lilly: spørs ikke om han ikke er homofil selv. I min psykiatribok står det slik. De som har så mye hat mot en legning kan føle den selv. Enklere å reagere med hat når du selv føler det samme!
-Sånn der satte jeg han i båsen! ;))

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits