Og du skal liksom være en voksen? Fy faen!
Det er tidlig mandagsmorgen da jeg leser innlegget ditt på Facebook. Jeg kjenner deg ikke, men via kjente ble innlegget ditt delt. Jeg må si at når jeg leser det blir jeg både kvalm og forbanna! 

Din sønn ligger nå på sykehus, hentet med ambulanse på skolen på fredag, fordi han ble slått, sparket og spyttet på. Han var bevisstløs når han i hu og hast ble fraktet til sykehus.

Det som får meg nesten til å steile er at mens du våker over din sønn, skriver du dette på din egen Facebook side, og sender meldinger til foreldrene til mobben. Hva får du til svar ? - NADA! 

Det er da for søren det værste jeg har hørt!! Du, som er forelder til en liten dritt av en mobb, svarer henne ikke! Du vet at ditt barn var med på det. Du vet barnet heiet, klappet og stengte læreren ute, slik at den gutten på bakken ikke fikk hjelp med det første - også svarer du ikke!!! 

Hva er det med deg? Er du som forelder så utrolig tett i pappen, at du stenger alt ute? Er du bare så glad for att ditt barn står på motsatt side, og ikke er den som ligger på bakken, at du gir faen i alt? 

Jeg håper tacoen smakte på fredag! Jeg håper rødvinen var god, og at Nytt på Nytt var morsomt! Jeg håper du sov godt gjennom helgen med god samvittighet! Fy flate! Dere som foreldre til mobbbebarn burde virkelig skamme dere, om dere har evnen! 

Eplet faller som kjent ikke langt fra stammen, så jeg har mine tvil..!!

4 kommentarer

Ida

27.03.2017 kl.08:23

Uff så ekkelt...:(

astmaogallergi/Monica's blogg

27.03.2017 kl.08:48

Ida: Og ikke minst forkastelig!

Lilly

27.03.2017 kl.20:58

Dette er en stygg sak. Politiet er innblandet iflg media. Her er det mye følelser, frustrasjon, og sinne. Naturlig nok. Jeg håper det går bra med gutten. Dette er skrekken til alle foreldre. Det er på tide å sende mobbere på spesial skoler. Det er noe alvorlig galt i livene til disse menneskene, uansett om de er barn. Her er det noe som må,og bør, tas alvorlig tak i.

astmaogallergi/Monica's blogg

28.03.2017 kl.06:47

Lilly: Det er jeg fanken i meg helt enig! Nå må da søren i meg foreldrene ta i ett tak! Hva feiler det de? Når du vet at barnet dittver med? Herregud! Jeg blir sååå utrolig sint!

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits