Jasså, Fjord Line... kritikk er no' dritt! 

Alle synes det er vanskelig å forholde seg kritikk, være seg om en selv eller firmaet man jobber for. MEN når det er sagt er det altså slik at om man ikke er fornøyd med en vare eller ting, så kan man altså klage! Det er rett vi har det.

Så er det jo hvordan vi håndterer klagen som jeg vil si noe om. Er det kritikk mot deg selv gjør vi mennesker ofte en ting - går i forsvar! Det ligger bare i naturen vår det. Ingen liker å høre negative ting om oss selv. Selv hvor rett det enn måtte være. 

Når et firma derimot, stort sådan, sletter brysomme kommentarer og innlegg på sin egen Facebook side blir det hele litt dumt. Alle, og mener jeg alle må tåle å høre når noe ikke fungerer. Det er slik vi vokser og blir bedre på det! 

På lørdag hadde jeg en ganske snål opplevelse med Fjord line. Innlegget kan du lese her.

Greia er at jeg la ut innlegget på deres egen side på Facebook. Svaret fra Fjord line på denne klagen var: "dessverre dette for vi ikke gjort noe med" 

Altså misforstå meg rett. Jeg er ikke ute etter å få gratis cruise til Danmark eller hvor søren de reiser, men kanskje en ett litt bedre svar enn dette her hadde nok vært på sin plass! 

Jeg kjenner jeg blir både sur og grinete! Hadde feilen ligget hos meg skulle  jeg holdt klokelig kjeft! Men det gjorde den ikke! 

Hva er det med dere egentlig, Fjord Line? Er det så "oppessen" som vi sier i Drammen at dere driter i kundene deres?? Dette var et altfor enkelt svar,  Jeg godtar det rett og slett ikke! 

2 kommentarer

Lilly

25.03.2017 kl.11:24

Typisk. Ligger litt i tiden tror jeg. Alt fra FjordLine til Høyskoler til Elkjøp til osv osv. Ansvarsfraskrivelse, arroganse, mistenksomhet, osv osv.

Tror vi forbrukere får åndenød og må bli lagt inn på sykehuset hvis noen faktisk er interessert i å ordne opp til kundens beste. Det var i gamle dager at bedrifter osv viste folkeskikk, høflighet, imøtekommendhet, arbeidsære, og kundevennlighet.

astmaogallergi/Monica's blogg

25.03.2017 kl.17:06

Lilly: Du, det er jeg helt enig! Synes det var på sin plass med ett litt bedre svar, men... bli litt enkelt. Slik er det vel overalt ja! ...

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits