Hvorfor respekterer du ikke andre sin tid? 

Er det en ting jeg ikke skjønner, så er det med at folk ikke har kan klare å komme tidsnok til en avtale. Har du en time ett sted så kommer du til timen din, tidsnok! 

Selv om jeg er på jobb, så vil også jeg hjem - tidsnok. Jeg synes ikke det er greit å gå overtid, miste bussen, eller hva det måtte være fordi DU ikke klarer å innfinne deg!

Selvsagt kan det være kø, selvsagt kan det opppstå hindringer på veien, men da ringer du vel da? Eller i det minste sier unnskyld når du kommer slentrende inn 15-20 minutter etter timen din begynte?

Men nei da! Du sier faktisk ikke unnskyld heller, men det du lurer på er om det er forsinkelser fordi du har lagt på parkometeret kun for en kort periode!  

Respekt for andres tid er i dag ett ikke tema. Du har fri, og da ble det plutselig litt mye styr på morgenen. Jeg derimot er på jobb og skal være der til 16.00, sant? Kan jo ikke være så ille det da..

Det du ikke tenker på er at når du er forsinket går det ut over alle de andre avtalene resten av dagen. Alle må vente fordi du kommer forsent! 

Neste gang tenker du deg om kanskje? Neste gang kommer du når du skal, eller? Ærsj altså, Folkeskikk er no' dritt! 

3 kommentarer

magemassasje

16.03.2017 kl.22:19

Jeg er forsåvidt enig med deg, men så var jeg 4 mnd i India og da var det bare å gi opp det der :D

astmaogallergi/Monica's blogg

17.03.2017 kl.15:40

magemassasje:haha.. Akkurat det skjønner jeg. De er vel ikke så opptatt av klokka slik som oss. Der følger de sola :)

magemassasje

17.03.2017 kl.16:40

Jeg vet ikke hva de følger jeg :) bussen går en eller annen gang i løpet av dagen..så det er bare å passe på å der da..nårenn det måtte være :)

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits