Akkurat passe pen nok... eller ?

 


 

Nok en gang får jeg bemerkning. Nok en gang skal jeg høre på deg, din lille løk! Nok en gang skal jeg måtte forsvare meg over livet! Nok en gang.. herregud ...

Du er ung, kanskje 18-19 og sitter på TV eller andre steder og snakker om hvor vanskelig det er å være ung i dag. Du snakker om å være "bra nok" " best nok"  "flinkest nok" og ta seg "best ut"' Vi "gamliser" rister på hodet. - Herregud så glad vi ikke er unge i dag. 

Kremt, kremt og kremt!!!! Hva sa du - sa du? 

Jeg er i dag over 40. Sikkert altfor gammel for mange , men oppe i hodet mitt er jeg like gammel som du. Tallet er bare et tall', men det tikker oppover ser jeg! 

Alle vet at det å se bra ut er greit. - Det er bra for selvfølelsen. Ingen vil se ut som en rosin! Ikke du - ikke jeg! Jeg hater rosiner! Druer gjør seg best friske, eller i vin. I trynet passer det dårlig! 

Jeg vil med dette si. Nei- det spiller ingen rolle hvor gammel man er. Jeg vil også, som du, være fin nok, pen nok og flinkest. Selv om jeg er over 40 !!! 

Jeg ser også på TV! Jeg ser også i ukeblader. Jeg ser også på reality programmer, og ser de som ser bedre ut en meg! Det er ikke andeledes for deg på 20 en meg på 40. 

Hvorfor snakker vi ikke om det?? Er det fordi vi skal være så fordømt voksne at vi skal tåle alt? Da er jeg sikkert ikke voksen, fordi dette skjønner jeg ikke! 

 

8 kommentarer

Bente

14.03.2017 kl.01:39

Så bra skrevet! Jeg er helt enig med deg, jeg innbiller meg at de unge i dagens samfunn ofte tenker på oss 'gamle' som at vi er over den alderen der for lenge siden! Den alderen der vi ser, tenker og føler på det å være penere, bedre i ting, flinkere osv.

De får seg en real bitchslap når de runder 40 da tenker jeg ;)

Ha en fortsatt flott natt, og morgendag :)

astmaogallergi/Monica's blogg

14.03.2017 kl.01:44

Bente: Hei!! Så flott at du synes det! Ja, sant?? Hva er den berømte "grensa" spør jeg ..
God natt til deg også! Guri malla! Jeg burde funnet senga for lengst, men så var det disse ordene da! Måtte bare si det! :)) god natt :) og takk igjen!

stavangerinmyheart

14.03.2017 kl.05:54

Bra skrevet. Det er jo akkurat slik det er:))) ØNsker deg en flott tirsdag:))

astmaogallergi/Monica's blogg

14.03.2017 kl.06:40

stavangerinmyheart: Så flott! God dag ønskes deg også!

birdbay

14.03.2017 kl.05:59

Du er bare like fantastisk som alltid:) Jeg rett og slett bare digger deg:) Klem.

astmaogallergi/Monica's blogg

14.03.2017 kl.06:41

Åhh, Lord!! Så utrolig glad for å se melding fra deg!! Du er skikkelig savnet !! Tusen takk :))

Rita

14.03.2017 kl.08:41

Dette var så rett atte!! Tommel opp ;)

astmaogallergi/Monica's blogg

14.03.2017 kl.08:43

Rita: Yeyy!! :)))

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits