Den lille jævelen!
 

At en så liten skapning kan gjøre så mye ugang i en kropp er kanskje uforståelig, men sant. 

Nå er det jo ikke slik at alle som får flåttbitt får problemer, men mange gjør det. Du kan virke frisk som fisk, men plutselig skjer det rare ting med kroppen din som er helt uforståelig. 

I dag snakket jeg med ei jente. Hun kom i dag på krykker. Hun har lammelser i ben og hofte som kommer og går. Noen dager kan hun gå selv ved hjelp av krykker, andre dager kommer hun seg ikke ut av sengen. 

Hun er utredet for MS og andre muskelsykdommer uten funn. Hun har vært inn og ut av sykehus uten at at de har funnet en årsak til plagene. Hun føler selv at hun har fått stempelet i panna : LAT og HYPOKONDER! 

En luring av en lege tok borrelia test av henne. Den var positiv. Altså, hun har en eller annen gang i livet blitt bitt av flått. Selv aner hun ikke når eller hvor. Hun har aldri oppdaget den. 

 

Her ser dere hvor i Norge det finnes mest flått. Jo mørkere fargen er, jo meg flått! 

Går du rundt med uspesifisert sykdom som blir for doktor verden sett på som hypokonderi. Ta en test! Det er ikke alltid det finnes behandling fordi det er for sent, men en diagnose kan det bli. For meg ville borreliose vært bedre å fått en hypokonder. Husk at flottsenteret.no er et greit sted å begynne om du har fått påvist borreliose. De jobber tross alt med det, og ikke minst - de tror deg!!! 

 

 

2 kommentarer

Charlotte

02.03.2017 kl.23:38

Eg fikk det... viste ikke at Eg hadde blitt bitt. Men fikk påvist borreliose "/ men kvitt det No :)

astmaogallergi/Monica's blogg

05.03.2017 kl.13:45

Charlotte: lumsk det der.. mange som går rundt å ikke aner hva som skjer med de. Så lite synlig vet du'

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits