Disse er de værste å ha på visning...


 

Jeg skal selge boligen min og har den siste tiden hatt utallige private visninger. Ikke ante jeg at det var så mange rare folk på visning, ei heller hvorfor de i hele tatt kommer når de ender opp med å si at boligen ligger for langt fra byen. Hallo? Og det så du ikke på Google map før du ba om privat visning.?? Jeg bor 10 minutter unna by sentrum med bil, og synes selv den er ganske sentral, men ok. 

Når man har visning, og da spesielt private visninger føler en seg nesten avkledd, ja, rett og slett litt naken. Folk skal titte i og under de merkverdigste plasser. En tittet under bordet mitt, en annen i kjøleskapet. Hva han gjorde der må gudene vite.  Det er ikke interegrert og følger derfor ikke med huset, men det spilte visst ingen rolle. 

Den mest bisarre opplevelsene var når jeg fant en dame i sengen min. Når jeg så spurte hva hun gjorde der fikk jeg til svar at hun lå å leste veggordene mine .. Herregud, jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine akkurat da..

De som er visningens værstinger er svigerfedre som skal vise seg for sin vordrene svigersønn! Selv om de selv sitter på kontor, har ti tommeltotter, og har kjøpt hjelp til all oppussing i eget hjem av polakker, så er de plutselig både snekkere, elektrikere og rørleggere på en gang!

Det er ingenting disse svigerfedrene ikke kan og vet. Plutselig kan de alt om membrann på bad og kursene i sikringsskapet. De kan alt om varmepumper og piper, og jommen vet de ikke hva som er bærebjelke og ikke også, men sist men ikke minst så kan de til og med beskjæring av frukttrær. Svigersønn setter ingen spørsmålstegn ved at svigerfar bor i blokk midt i sentrum, og har knapt sett et epletre. 

Disse her står midt på gulvet og belærer svigersønnen sin. Du kan omtrent se at de vokser seg høyre og høyere når de forteller, tegner og forklarer. At svigerfar har lest seg opp på Google tenker ingen på! Dette er en mann som kan sine saker altså! 

Hussalg er noe dritt, og jeg håper det snart blir den siste visningen jeg holder på veldig veldig lenge. Går du med tanker på å selge? Lykke til, og du, pass deg for svigerfar :) 

 

6 kommentarer

charlotte79

22.02.2017 kl.22:40

Hehehehe. .. ler godt No. . Solgt 2 ganger... ene gangen var leiligheten tom... og andre gang kjøpte de som hadde leid huset det... så veldig greit...

Natta snuppa <3

astmaogallergi/Monica's blogg

23.02.2017 kl.06:50

charlotte79: Godt du fikk deg en god latter :)) Ærsj, dette er en kjedelig prosess! Men håper det går i orden snart her også!

Rita

23.02.2017 kl.12:42

Haha, dette var morsomt. Solgte huset mitt for to år siden og opplevet det samme. Verdemsmestere er det mange av :)

astmaogallergi/Monica's blogg

23.02.2017 kl.12:45

Rita: Sant :)) Nå var dette skrevet litt overdrevet! Er jo ikke fult så ille da :)

23.02.2017 kl.18:18

Hvordan er svigermødre. Feil farge , å di gardinene passer ikke til dorull holderen osv osv 😀😀 lykke til , monica , her ser det ut som vi kan komme til en enighet 😀😉😉

astmaogallergi/Monica's blogg

23.02.2017 kl.18:24

Anonym: Nei, de er vel ikke noe bedre de kanskje. Har bare ikke sett så mye til de her..:)) Tusen takk! Det høres ut som en god plan å komme til enighet! Liker det! :))

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits