Så kom toget... 

Det er en helt vanlig mandag for folk flest. Vi kjefter på barna som er trege, smør matpakker, mens tankene flyr over alt vi har å gjøre. Vi pusser tenner mens vi tenker på selskapet vi skal ha til helgen.Vi knyter sko mens vi tenker på hunden som fikk en altfor liten luftetur på morgenen.

Et sted ikke langt unna meg, går det rundt ei jente med helt andre tanker. Mens vi puster og peser for å rekke barnehage og skole, går hun rundt alene. Hun har en tanke i hodet - dø. 

Mens vi sitter i kø og banner over dumme trafikanter og fotgjengere som ikke bruker reflex, vandrer hun med et pledd under armen på vei mot jernbanen. Hun er lut i ryggen og bunnløs fortvilet. 

Mens vi har kjeftet på våre barn siden vi sto opp, har hun ingen å kjefte på lenger. Hun har mistet foreldreretten til sitt barn. Hun orker ikke leve uten, og har i sin fortvilelse funnet løsningen. 

Mens vi åpner pcen på jobben, og er i gang med dagen, legger hun seg ned på jernbanelinjen med pleddet over seg for å vente på toget. 

Når vi er i gang med kaffekopp nummer to, skriker det i bremser på et tog som kommer i stor fart. Når vi går på første møte for dagen, er det hele over for jenta på jernbanelinjen.

Alt dette skjer mens vi sukker over mandagen, og forbanner folk som kommer forsent til møtet fordi toget brått måtte stoppe....

4 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

24.01.2017 kl.18:31

fin blogg!

astmaogallergi/Monica's blogg

24.01.2017 kl.18:32

Hanne Lovise Johnsen: Takk :)

Victoria Larsen

24.01.2017 kl.19:14

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

astmaogallergi/Monica's blogg

24.01.2017 kl.19:20

Victoria Larsen: Det samme til deg du:)

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits