Herregud, jeg vant !! 

På torsdag kveld var jeg invitert av Drammens Tidende, vår lokal avis, for å kåre årets samfunnsdebattant 2016 på Rekord bar i Drammen. 

Jeg ankommer til sent, halvblesende og en tanke nervøs. Jeg har da tross alt aldri vært på noe slikt før, og regnet med at her kjente jeg ikke en kjeft. Avisen hadde selv invitert, og ut i fra listen gjenkjente jeg navn som jeg bare selv leser om i avisen. Herregud, hva hadde jeg her å gjøre? 

Dette handler om å hedre noen som har skrevet innlegg i avisen som har engasjert og provosert. Dette handler om å gi pris til noen som har ytret seg i det i offentlige rom for å formidle noe de brenner for. 

Når jeg finner en plass i salen der skjønner jeg at jeg har rett. - Jeg kjenner ikke en kjeft. Jeg sitter der med farrisen min og kjenner at jeg burde tatt et glass hvitvin i stede. Jeg er svett og ukomfortabel. 

Den første prisen som deles ut er det innlegget som har blitt mest lest i 2016, altså leserprisen. I en tåke hører jeg Kristin Monstad, ansvarlig redaktør i Drammens Tidende, rope opp mitt navn. JEG, liksom?? På sparket må jeg ta en tale. Hva jeg sier, vet jeg neimen ikke nå. 

To andre flotte fine jenter vinner også priser.  "Årets nye talent" ble unge Kaja Yngsdal Hilleren og  "Årets samfunnsdebattant 2016" ble Mahira Karim. Det var en ære og glede for meg å hilse på dem. For noen flotte og modige jenter! 

For en kveld det ble! Jeg er stolt og ydmyk for at folk setter pris på det jeg skriver. Det gjør meg modigere, og ikke minst, mer ydmyk!

Innlegget som vant kan leses her

Tusen takk for prisen! 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits