C9, fra Forever Living. 

Jula er over for lengst. Ja, det ble mye god mat og godt drikke. Ja, det ble potetgull og snop. Ja, jeg satt på rumpa i en uke i strekk! Jeg koset meg faktisk. Jeg koset meg glugg i hjel. 

Prisen ble en litt trang bukse, men det som jeg kjente mest på er følelsen av å være "stapp full innvendig" Jeg skjønte at her måtte jeg gjøre noen grep. Det var på tide å skjerpe seg rett og slett.

C9 fra Forever Living blir ikke beskrevet som en slankekur, ei heller rense kur. Det riktige ordet er restart. Når mobilen eller dataen din henger seg må du starte maskinen på nytt. Dette er en kur for alle, uansett størrelse. C9 skal hjelpe deg til å tenke rett i forhold til kosthold, og det er bra for oss alle. 

De to første dagene er det lite "mat". Du drikker shake, aloe vera juice, fiber og tabletter som tar bort søthunger. Nå er det viktig å drikke vann - mye vann. Du kan kjenne hodepine, men det er vanlig når sukkeret forlater kroppen. 

Det som derimot er rare er at urin mengden øker. Herremin, de to første dagene flyr du på do i ett sett. Du kjenner at noe skjer i kroppen din da. Det er snålt og meget merkelig.

Når du kommer deg over de to første dagene kan du bare glede deg. Den energien som kommer på dag 3 og utover er helt utrolig. Den bør bare oppleves rett og slett! 

Du som tror at du sulter deg i hjel på denne kuren, må tro om igjen. Det finnes mange fantastiske oppskrifter i hefte som medfølger, og ikke minst så utrolig mange gode shaker du kan lage. 

 Alle kan klare 9 dager, alle trenger virkelig den restarten en gang i blant.Ønsker du å teste det ut? Eller lurer du på noe, spør meg:)

http://myaloevera.no/monica-drammen/nb/start/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits