DU er feig du!


 

En historie fra en arbeidsplass.

Hun står med ryggen mot døren. Hun er rød i ansiktet, og håret i uorden. Hun er sur som en padde. Hun klager over arbeidsoppgaver, dårlig luft, sjefen som er en idiot, og ikke minst sur kaffe. 

Vi andre sukker. - Så var det i gang igjen. 

Det at noen klager på alt, gjør noe med oss alle. Selvsagt er det lov å klage, men det er dette som kommer igjen og igjen gjør oss andre både slitne og leie. Det å høre på negativitet dag ut og dag inn forsurer miljøet. Du blir syk av det rett og slett. 

Plutselig går klagingen over til å omhandle idioten "Anne" som selvsagt ikke er tilstede. Det å baksnakke kollega som ikke kan forsvare seg er feigt, og det gjør DEG til en dårlig kollega.

Er det slik at du har problemer med noe eller noen på jobben, så ta det opp med vedkommende, eller med den på toppen som kan løse problemet ditt. Det å syte og klage over sur kaffe eller idioten Anne gjør verken kaffen, eller forholdet til Anne bedre. Og det gjør hverdagen til oss andre dårlig også.

Jeg kan ikke tenke meg verre enn å komme på jobb, alt er i grunn greit, hvor man etter to timer kjenner på vondt i hodet og stive muskler. Alt dette bare fordi du er så fordømt feig at du snakker bak ryggen, og klager over det meste.

Jeg sier nå, som jeg sa da, voks opp! Er du så tøff i trynet at du står slik å baksnakker, er du tøff nok til å fronte det også. Ellers er du ingenting annet enn en feig liten lort! 

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer

Victoria Larsen

14.01.2017 kl.15:20

Jeg ønsker deg en flott lørdag :-)

astmaogallergi/Monica's blogg

14.01.2017 kl.15:58

Victoria Larsen: Takk, det samme til deg :))

Caroline

14.01.2017 kl.16:55

Bra skrevet ;) Ha en fin kveld ;)

astmaogallergi/Monica's blogg

15.01.2017 kl.05:59

Caroline: Tisen takk :)

Henniie

14.01.2017 kl.17:51

Spot on! Jeg er helt enig med deg Monica!

astmaogallergi/Monica's blogg

15.01.2017 kl.05:42

Henniie: Takk, kjære deg :)

Snorre Røed

14.01.2017 kl.22:30

Du tar helt feil! Jeg er ganske brysk mot de sykepleierene som gjør en elendig jobb, men jeg får akdri noe tilbake. Selv om man er tøff så er de fleste andre pyser. Blir ikke noe endring i arbeidsmiljø og jeg baksnakker aldri..

astmaogallergi/Monica's blogg

15.01.2017 kl.01:46

Snorre Røed: og du vet alt som blir pratet bak din rygg, eller ?? Selvsagt ikke.....jeg vet jeg har rett her.. jeg bare vet det...

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits