Når stumpen blir en tiger....

 


(Tatoos.com)
 

Dette er noe av det mest fascinerende jeg har sett på en stund, og ikke minst, dette må ha gjort noe forferdelig vondt..?

Det jeg lurer mest på er hvordan denne tigeren vil se ut når sprett opp rumpa siger litt ned og alderen tynger.  Blir det en tiger med nedover ører? Blir det en tiger med hull i ørene der celulittene blir mer og mer synlig? Blir denne tigeren gammel med rynker? 

En annen liten ting er jo spørsmålet - Hva får oss jenter til å ønske slike store tatoos over halve benet og rumpa? Jeg skjønner jo greia når man er 30, men vi blir jo alle gamle en dag. Hva da liksom? 

Nå høres jeg sikkert ut som en gammel kjerring:).. Joa, for mange er jeg sikkert det også, men jeg tviler sterkt på at denne tatooen er like fascinerende da.. Jøje meg! 

4 kommentarer

Roald

10.07.2016 kl.07:32

Det blir nok en slukøret tiger med årene! Men kamuflasje gjør tingen; fra g-string til bestemortypen.

astmaogallergi/Monica's blogg

10.07.2016 kl.09:28

Roald: haha.. Ja, det vil bli fint! Vi sender henne dette tipset!

ivar johansen

21.03.2017 kl.10:30

den var dritkul,men det er jo som folk sier da,dette med alderen tror ikke han er like attraktiv om 20 år,men nyt den så lenge du kan

astmaogallergi/Monica's blogg

21.03.2017 kl.12:28

ivar johansen: Det tror ikke jeg heller :))

Skriv en ny kommentar

astmaogallergi/Monica's blogg

astmaogallergi/Monica's blogg

45, Sandefjord

Hei på deg:) Jeg er jente på 45 år som bor i Sandefjord, hvor jeg som jobber sykepleier. Jeg har selv astma, og vet hvilken utfordringer dårlig pust kan være. Jeg vil i denne bloggen skrive litt om livet, og det jeg har sett, og opplevet som sykepleier. Håper du vil like det jeg skriver om. God lesning :) Ønsker du kontakt med meg kan du sende meg mail monicahsvendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits